منبع مطلب"وبلاگ اقای سرشار"
اهمیت شرکت در انتخابات
شرکت حداکثری مردم، موجب استحکام نظام
بنده همواره در درجهى اول در انتخابات سعیم بر این است که به مردم عرض کنم حضور شما در این انتخابات مهم است. این، تصدیق و تأیید و مستحکمکردن نظام جمهورى اسلامى است. مسئله فقط یک مسئلهى سیاسى و فردى و اخلاقىِ محض نیست؛ یک مسئلهى همهجانبه است. انتخابات با سرنوشت مردم سروکار دارد؛ بهخصوص انتخابات ریاست جمهورى که سپردن قوهى اجرائیهى کشور به دست یک نفر و یک مجموعه است که کشور را براى مدت چند سال اداره کنند؛ اینقدر انتخابات اهمیت دارد.
01/01/1388
++++++++++
شرکت در انتخابات، عمل صالح است
شرکت در انتخابات، یک عمل صالح است؛ این عمل صالح را باید با شوق و بهوقت انجام داد ... اگر منِ ایرانى امروز این عمل صالح را انجام ندهم، اینطور نیست که فردا یا پنج روز دیگر یا ده روز دیگر بشود اینرا انجام داد؛ نه، تا چهار سال دیگر این عمل صالح قابل انجامدادن نیست.
27/03/1384
++++++++++++
یک رأی هم اهمیت دارد
یک رأى هم اهمیت دارد. هرچه انتخابات پرشورتر باشد، عظمت ملت ایران بیشتر در چشم مخالفان و دشمنانش دیده خواهد شد؛ براى ملت ایران حرمت بیشترى خواهند گذاشت؛ دوستان شما هم در دنیا خوشحال میشوند. عظمت ملت ایران را حضور مردم در انتخابات نشان میدهد؛ انتخابات این است.
01/01/1388
کسانی که پای صندوق رأی نمیآیند، شما بیاوریدشان!
مسألهى اول، مشارکت است. در زمینهى مشارکت مردم، هرطور که مىتوانید، روى خانوادهها و دوستانتان کار کنید. مشارکت، یکى از اساسىترین مسائل است. حضور مردم براى پیشرفت و صیانت کشور لازم است. نه اینکه اگر عدهى زیادى شرکت نکردند، اینها به نظام «نه» گفتهاند؛ بههیچوجه اینطورى نیست. آنهایى که بهخاطر «نه» گفتنِ به نظام نمىآیند، درصد خیلى کمىاند. یکعده به خاطر بىحالى نمىآیند؛ یکعده بهخاطر بىحوصلگى نمىآیند؛ یکعده روز جمعه کار دیگرى دارند و نمىآیند؛ اینها را شما راه بیندازید. و الّا کسانى که معتقد به نظام و قانون اساسى نیستند و دلشان براى بیگانگان و نفوذ آنها پرمىزند و منتظر آمدن بیگانگان هستند، درصد بسیار کمىاند ... تلاش شما باید این باشد که مشارکت را به معناى حقیقى کلمه حداکثرى کنید.
05/03/1384
++++++++++++++
انتخابات، مایهی مصونیت و اقتدار کشور
انتخابات مىتواند براى کشور و ملت ما یک وسیلهى مصونیت و یک نمودار اقتدار باشد و ملت و نظام اجرایى کشور را در مقابلهى با چالشهاى گوناگون جهانى، از گذشته مستحکمتر کند. انتخابات مىتواند نظام جمهورى اسلامى را جوانتر از آنچه هست، بکند. انتخابات پُرشور از سوى مردم مىتواند روز نویى را براى آنها رقم بزند. انتخابات، هم در صحنهى خارجى و در مقابل چشم بیگانگان، هم در صحنهى داخلى، و هم براى پیشرفت کشور، یکى از مهمترین و اساسىترین رویدادهاست.
19/02/1384
+++++++++++++
هرچه بکاریم درو میکنیم
آحاد ملت ما باید بدانند آنچه بکارند، مىدروند. بعضى ممکن است در رأىگیرى شرکت نکنند؛ بعد بگویند چرا فلان کار نشد. شما باید شرکت مىکردید و آنکسى را که فکر مىکنید مىتواند اینکار را انجام دهد و مىپسندید، انتخاب مىکردید تا آنطور که مىخواهید، بشود. نمىشود ما در انتخابات شرکت نکنیم؛ بعد نتیجه انتخابات احیاناً آنطور که ما مىپسندیم، نشود؛ سپس بگوییم چرا نشد! بله، وقتى انسان شرکت نکند، همین است.
28/02/1380
**********************************
اصول یک رقابت سالم
رقابت بدون ایجاد تفرقه و کدورت
همه مراقب باشند – هم مردم، هم مسئولان، هم عناصرسیاسى – که بهانهها موجب چرکین شدن دلهاى مردم از یکدیگر نشود. انتخابات برگزار شود، رقابتهاى انتخاباتى در جاى خود صورت گیرد، مردم آزادانه رأى خود را در صندوقها بریزند؛ درحالى که هیچگونه نقار و نفرت و جدایى هم وجود نداشته باشد. این ممکن است.
01/01/1380
+++++++
رقابت در چهارچوب نظام باشد
همهى تحولات باید در چهارچوب باشد. اگر چنانچه کسى وارد میدان رقابت انتخاباتى و مسابقهى انتخاباتى بشود، اما بخواهد چهارچوب را بشکند، او از قاعدهى نظام خارج شده است، از قواعد حرکت انتخاباتى خارج شده؛ این غلط است، این درست نیست. باید همهچیز در چهارچوب نظام باشد. این چهارچوب، قابل تغییر نیست.
06/12/1388
+++++++
رقابت لجوجانه و عنادآمیز ممنوع!
آن کسانى که نظام، اسلام، قانون اساسى و امام را قبول دارند، باید به میدان رقابت بیایند؛ منتها رقابت سالم و نه رقابت لجوجانه و عنادآمیز.
18/10/1382
+++++++++++++++
احترام یکدیگر را حفظ کنید!
در انتخابات با کرامت رفتار کنند همه؛ چه آنهایی که نامزد میشوند، چه آنهایى که طرفدار آنهایند، چه آنهایى که مخالف با بعضى از نامزدها هستند. جناحهاى مختلف کشور، بداخلاقى و بدگویى و اهانت و تهمت و این حرفها را مطلقاً راه ندهند. این از آنچیزهایى است که اگر پیش بیاید، دشمن از او خوشحال میشود.
19/10/1386
++++++++++++++++++++
رقابت برای خدمتگزاری به مردم
انتخابات میتواند مایهى اتحاد باشد؛ میتواند تشجیعکنندهى به سرعت عمل و پیشرفت باشد؛ با رقابت مثبت. هر گروهى سعى کنند براى خدمتگزارى به این ملت، سهم متناسب با خودشان را که لایق خودشان میدانند، به دست بیاورند؛ هیچ اشکالى ندارد. این رقابت مثبت به جامعه نشاط میبخشد، ما را زندهدل میکند، روح جوانى را بر جامعهى ما حاکم میکند.
21/07/1386
++++++++++++
انصاف را رعایت کنید!
رقابتها را منصفانه کنند، حرفها را منصفانه کنند، از جادهى انصاف خارج نشوند. خوب، به طور طبیعى هر نامزدى حرفى دارد و حرف مقابل خود را رد میکند؛ این رد و ایراد فى نفسه اشکالى ندارد؛ اما مشروط بر اینکه تویش بىانصافى نباشد، کتمان حقیقت نباشد.
01/01/1388
++++++++++++++
وعدههای توخالی ندهید!
من از نامزدهاى انتخاباتى خواهش مىکنم در تبلیغات، حرفهاى واقعى بزنند و کارهایى که مىتوانند انجام دهند و آنچه واقعاً عقیدهشان هست، آنرا به مردم بگویند. مردم را آزاد بگذارند تا هرکس را خواستند، انتخاب کنند.
24/11/1382
++++++++++++++
رقیب را هرگز تخریب نکنید!
تهمتزدن آدمهاى مؤمن را، مصونیتدار از لحاظ اسلامى و شرعى را؛ در معرض هتک آبرو قرار دادن در شبنامهها، در مطبوعات، در پایگاههاى اینترنتى و غیره، اینها اصلاً مصلحت نیست. من بهطور جد از همهى کسانى که نسبت به نامزدهاى مختلف علاقهمندىاى دارند، درخواست میکنم، اصرار میکنم که این علاقهمندى خودتان را از راه تخریب دیگران، اهانت به دیگران، متهمکردن دیگران نشان ندهید. هرچه میخواهید، از نامزد مورد علاقهى خودتان تمجید کنید، تعریف کنید؛ اما دیگران را تخریب نکنید.
12/10/1386
++++++++++
مناظرهها در چهارچوب شرعی باشد
خودِ نامزدهاى محترم هم مراقب باشند. نمىپسندد انسان که ببیند یک نامزدى، چه در نطقهاى تبلیغاتى، چه در سخنرانى، چه در تلویزیون، چه در غیر تلویزیون، براى اثبات خود متوسل بشود به نفى آن دیگرى، آن هم با یک استدلالهاى گوناگون؛ به نظر من این درست نیست. قبلاً هم من یک توصیهاى در این مورد کردم، حالا هم در این روزهاى آخر عرض میکنم. نامزدها همه براى یک هدف دارند کار میکنند. هر کسى به نظر خودش یک احساس مسئولیتى، تکلیفى دارد، مىآید میدان. من با مناظره و معارضه و گفتگو و انتقاد مخالفتى ندارم؛ اما سعى کنید این در چهارچوبهاى درست شرعى و دینى انجام بگیرد.
14/03/1388
**********************************
شناخت کاندیدای اصلح
به اصلح رأی بدهید!
در انتخابات مردم سعى کنند صالحترین را انتخاب کنند. آن کسانى که نامزد ریاست جمهورى میشوند و در شوراى نگهبان صلاحیت آنها زیر ذرهبین قرار میگیرد و شوراى نگهبان صلاحیت آنها را اعلام میکند، اینها همهشان صالحند. اما مهم این است که شما در بین این افراد صالح، بگردید و صالحترین را پیدا کنید. اینجا جایى نیست که من و شما بتوانیم به حداقل اکتفاء کنیم؛ دنبال حداکثر باشید؛ بهترین را انتخاب کنید.
22/02/1388
++++++++++
اهمیت شناخت اصلح
... مسألهى انتخابات، مسألهى سپردن سرنوشت بخش عمدهى امکانات کشور به یک نفر و یک مجموعه است. سرنوشت مسائل اقتصادى، مسائل فرهنگى، روابط خارجى و مسائل گوناگون دیگر تا حدود زیادى به این قضیه وابسته است.
11/02/1380
+++++++++++++
چند ویژگی اساسی کاندیدای اصلح
1- آن چیزهایی که امروز برای دولت و برای رئیسجمهور نقاط قوّت محسوب میشود، اینها باید در رئیسجمهور بعدی وجود داشته باشد ... آن چیزهایی که امروز نقاط ضعف شناخته میشود ... این نقاط ضعف را باید از خود دور کند.
2- باید به خدا و به این انقلاب و به قانون اساسی و به این مردم ایمان و اعتقاد داشته باشد؛
3- دارای روحیهی مقاوم باشد ... کسانی که در رأس قوهی اجرایی قرار میگیرند، باید کسانی باشند که در مقابل فشارهای دشمنان مقاوم باشند؛ زود نترسند، زود از میدان خارج نشوند ...
4- انسانهای باتدبیری باشند، باحکمت باشند. ما در سیاست خارجی گفتیم «عزت و حکمت و مصلحت»؛ در ادارهی کشور هم همینجور است، در مسائل داخلی هم همینجور است، در اقتصاد هم همینجور است؛ باید با برنامه، با حکمت، با تدبیر، با نگاه بلندمدت و همهجانبه، با یک هندسهی صحیح کارها را مشاهده کنند، نگاه کنند، وارد میدان شوند.
5- سیاستهای اقتصاد باید سیاستهای «اقتصادمقاومتی» باشد – یک اقتصاد مقاوم – باید اقتصادی باشد که در ساخت درونی خود مقاوم باشد، بتواند ایستادگی کند؛ باتغییرات گوناگون در اینگوشهی دنیا، آنگوشهی دنیا متلاطم نشود؛ اینچیزها لازم است.
6- باید تهذیب اخلاقی داشته باشد؛ نپرداختن به حواشی؛ ... برای مردم هزینه درست نکنند، مشکل درست نکنند، دغدغهآفرینی نکنند، مردم را دچار تشویش و نگرانی نکنند؛ البته وعدهی بیخود و بیمبنا هم ندهند، درِ باغ سبزهای بیمنطق هم باز نکنند؛ منطقی، معقول، منطبق با واقعیت و با توکل به خدای متعال حرکت را پیش ببرند.
07/02/1392
+++++++
کاندیداها خودشان را درست ارزیابی کنند!
... اما در محاسبه، آنکسانى که داوطلب میشوند، اشتباه نکنند؛ بدانند مدیریت اجرایى کشور یعنى چه. نه در ارزیابىِ نیازى که کشور به یک قدرت اجرایی دارد، اشتباه کنند، نه در ارزیابى توانِ خودشان اشتباه کنند.
07/02/1392
+++++++++++++++++++
سادهزیستِ درد آشنا!
من نسبت به شخص، هیچگونه نظرى ابراز نمیکنم؛ اما شاخصهایى وجود دارد. بهترین، آنکسى است که درد کشور را بفهمد، درد مردم را بداند، با مردم یگانه و صمیمى باشد، از فساد دور باشد، دنبال اشرافیگرى خودش نباشد. آفت بزرگ ما اشرافیگرى و تجملپرستى است... یکى از اساسىترین کارها براى اینکه ما جلوى اسراف را بگیریم این است که مسئولین کشور، خودشان، کسانشان، نزدیکانشان و وابستگانشان، اهل اسراف و اهل اشرافیگرى نباشند.
22/02/1388
++++++++++++
اصولگرای اصلاحطلب
بنده دعواى اصلاحطلب و اصولگرا را هم قبول ندارم؛ من این تقسیمبندى را غلط مىدانم. نقطهى مقابل اصولگرا، اصلاحطلب نیست؛ نقطهی مقابل اصلاحطلب، اصولگرا نیست. نقطهى مقابل اصولگرا، آدم بىاصول و لاابالى است؛ آدمى که به هیچ اصلى معتقد نیست؛ آدم هرهرى مذهب است. یکروز منافع او یا فضاى عمومى ایجاب مىکند که بهشدت ضد سرمایهگذارى و سرمایهدارى حرکت کند، یکروز هم منافعش یا فضا ایجاب مىکند که طرفدار سرسخت سرمایهدارى شود؛ حتّى به شکل وابسته و نابابش! نقطهى مقابل اصلاحطلبى، افساد است. بنده معتقد به اصولگراى اصلاحطلبم؛ اصول متین و متقنى که از مبانى معرفتى اسلام برخاسته، با اصلاح روشها به صورت روزبهروز و نوبهنو.
19/02/1384
++++++++++++++
انتخاب براساس حجت درونی
بعضىها هستند که خیلى وسوسه مىکنند – آیا این، آیا آن؟ آیا این، آیا آن؟ - آخرش هم یا مجبور مىشوند به طاق جفت و استخاره متوسل شوند و یا اصلاً از خیر رأىدادن مىگذرند. نه، انسان فکر مىکند؛ به کسى مىرسد و مىگوید: خدایا! نتیجهى تحقیقات من این است. من طبق حجت درونى خودم – که عقل و تفکر است- و براساس مشورتى که با دیگران داشتهام، رأى مىدهم. خداى متعال قبول مىکند؛ ولو این تشخیص، درست نباشد.
05/03/1384
**********************************
آسیبشناسی انتخابات
انتخابات مایهی آبروی کشورست
انتخابات براى کشور مایهى آبروست، مایهى افتخار است. همه مراقب باشند که انتخابات مایهى بىآبرویى براى کشور نشود؛ آنطورى که در سال 88 یک عدهاى سعى کردند انتخابات را مظهر اختلافات وانمود کنند، جنجال سیاسىِ طبیعىِ انتخابات را تبدیل کنند به یک فتنه؛ که البته ملت ایران در مقابلش ایستاد و هر وقت هم شبیه آن اتفاق بیفتد، ملت درمقابل آن خواهد ایستاد.
24/07/1391
++++++++++
خاطرات تلخ و شیرین انتخابات 88
مردم ما و کشور ما از انتخابات سال 88 بهترین خاطرهها و بدترین خاطرهها را دارند. بهترین خاطرهها حاصل حضور عظیم چهلمیلیونى مردم پاى صندوقهاى رأى بود، که دنیا را خیره کرد؛ بدترین خاطرهها مربوط به جرزنىهاى سیاسى یکعده آدم نادان، ناباب و بعضاً معاند در قضیهى انتخابات بود.
19/10/1390
++++++++++
تسلیم رأی قانون باشید!
در مسئلهی انتخابات و غیرانتخابات، همه باید تسلیم رأی قانون باشند؛ درمقابل قانون تمکین کنند. آن حوادثی که در سال 88 پیش آمد - که برای کشورضرر داشت و ضایعهآفرین بود ـ همه از همین ناشی شد که کسانی نخواستند به قانون تمکین کنند؛ نخواستند به رأی مردم تمکین کنند.
01/01/1392
+++++++++++
به طرفداران کاندیدای رقیب اعتراض نکنید
نامزدهاى مختلف هرکدام طرفدارانى دارند، علاقهمندانى دارند. علاقهمندان این نامزد نمیتوانند اعتراض کنند به علاقهمندان آن نامزد که شما چرا به اوعلاقهمندى، به نامزد مورد علاقهى من علاقهاى ندارى. نه، این جزو افتخارات کشور ماست. افراد گوناگون مىآیند؛ با منشهاى مختلف، باسلائق مختلف، باشیوههاى گوناگون کار، در مقابل مردم قرار میگیرند. یک عده اینرا مىپسندند، یکعده آن را مىپسندند... مراقب باشید که این علاقهمندىها به اصطکاک نینجامد؛ به اغتشاش نینجامد.
14/03/1388
+++++++++
طرفداری خیابانی از نامزدها به اغتشاش نینجامد!
من شنیدم و اطلاع پیدا کردم که درخیابانها بعضى ازجوانان طرفداران نامزدها میروند - حالا من دربارهى این رفتن تو خیابانها حرفى نمیزنم – اما مؤکداً میگویم: مبادا این خیابانگردىها به مقابله، به مجادله، به درگیرى بینجامد؛ مواظب باشید. اگر کسى دیدید که اصرار بر اغتشاش و درگیرى دارد، بدانید او یا خائن است، یا بسیارغافل است.
14/03/1388
+++++++++++++++
اختلاف نظر نامزدها به دشمنی و اغتشاش منتهی نشود!
خودِ آن نامزدهاى محترم توجه کنند، مراقبت کنند که در این سخنرانىها، در این اظهارات، جورى نباشد که منتهى بشود به ایجاد دشمنى و ایجاد نقار؛ با برادرى و با مهربانى پیش بروند. البته اختلاف نظر، اختلاف رأى، اختلاف سلیقه، در مسائل گوناگون، در مسائل شخصى، در مسائل عمومى، یک امر طبیعى است؛ اشکالى هم ندارد. نگذارید این به اغتشاش منتهى بشود. این را خود نامزدهاى محترم هم توجه کنند.
14/03/1388
++++++++
مردم با صبر و وقارشان از اغتشاش جلوگیری کنند
امنیت انتخابات خیلی مهم است ... ممکن است بدخواهانی بخواهند در مراکز رأی تشنج ایجاد کنند؛ هرگونه تشنجی به ضرر صندوقهای رأی تمام خواهد شد؛ یعنی به ضرر آراء مردم و به ضرر مردم است؛ اگر کسانی خواستند چنین تشنجی ایجاد کنند، خود مردم نگذارند و با متانت، با صبر و با حلم و وقار خودشان، مانع بشوند از اینکه خواستهی بدخواهان این ملت عملی بشود.
22/03/1388
+++++++++++++
مردم به شایعات و پیامکهای دروغین توجه نکنند
به شایعات هم خیلی گوش نکنند. من دیدم دیروز و دیشب ـ در این پیامکهای فراوانی که دست مردم هست ـ شایعاتی را از قول من نقل میکردند که دروغ محض بود و واقعیت نداشت. آدمهای خوشنیت و سالم اینکارها را نمیکنند؛ آدمهای ناسالم از اینکارها میکنند؛ توی همهی بخشها و همهی گروهها هم کم و بیش ممکن است آدم ناسالم ـ که سوء نیت داشته باشند و حسن نیت نداشته باشند ـ پیدا بشود. به این شایعات هم توجه نکنند.
22/03/1388
++++++++++++
شنبهی مهربانی و بردباری
به همه آحاد مردم و بهویژه جوانان عزیز که سرزندهترین نقشآفرینان این حادثهی شورانگیز بودند، توصیه میکنم که کاملاً هشیار باشند. همواره باید شنبهی پس از انتخابات، روز مهربانی و بردباری باشد. چه طرفداران نامزد منتخب و چه هواداران دیگر نامزدهای محترم، از هرگونه رفتار و گفتار تحریکآمیز و بدگمانانه پرهیز کنند. رئیس جمهور منتخب و محترم، رئیس جمهور همهی ملت ایران است و همه و از جمله رقیبان دیروز باید یکپارچه از او حمایت و به او کمک کنند. بیشک این نیز امتحانی الهی است که موفقیت در آن خواهد توانست رحمت خداوند متعال را جلب کند.
23/03/1388
++++++++++
اساساً امکان تقلب در حد وسیع وجود ندارد!
برخى از طرفداران نامزدها هم اطمینان داشته باشند که جمهورى اسلامى اهل خیانت در آراء مردم نیست. سازوکارهاى قانونى انتخابات در کشور ما اجازهى تقلب نمیدهد. اینرا هرکسى که دستاندرکار مسائل انتخابات هست و از مسائل انتخابات آگاه است، تصدیق میکند ... امروز اگر چهارچوبهاى قانونى شکسته شد، در آینده هیچ انتخاباتى دیگر مصونیت نخواهد داشت. بالاخره در هر انتخاباتى بعضى برندهاند، بعضى برنده نیستند؛ هیچ انتخاباتى دیگر مورد اعتماد قرار نخواهد گرفت و مصونیت پیدا نخواهد کرد.
29/03/1388
+++++++++++++++++++
انتخابات برای چیست؟
انتخابات اصلاً براى چیست؟ انتخابات براى این است که همهى اختلافها سر صندوق رأى حل و فصل بشود. باید در صندوقهاى رأى معلوم بشود که مردم چى میخواهند، چى نمیخواهند؛ نه در کف خیابانها. اگر قرار باشد بعد از هر انتخاباتى آنهایى که رأى نیاوردند، اردوکشى خیابانى بکنند، طرفدارانشان را بکشند به خیابان؛ بعد آنهایى که رأى آوردهاند هم، در جواب آنها، اردوکشى کنند، بکشند به خیابان، پس چرا انتخابات انجام گرفت؟ ... براى نفوذىِ تروریست – آن کسى که میخواهد ضربهى تروریستى بزند - مسئلهى او مسئلهى سیاسى نیست؛ براى او چه چیزى بهتر از پنهانشدن در میان این مردم؛ مردمى که میخواهند راهپیمایى کنند یا تجمع کنند.
29/03/1388
**********************************
دشمنشناسی
نقشهی دشمن برای انتخابات
در هر نوبت از انتخابات ... بوقهاى تبلیغاتى دشمنان پیشاپیش مشغول سمپاشى و آلودهکردن و زهرآگین نمودن فضا مىشوند تا شاید بتوانند به انتخابات لطمهاى بزنند. شما و همهى ملت عزیز ایران بدانید – و مىدانم که مىدانید – دشمن چشم دوخته است که انتخابات ریاست جمهورى، انتخابات بىرونقى شود. براى آنها این مهمّ است. در درجهى اوّل، دشمن مایل است که انتخابات بىرونق شود - البته در درجهى دوم ممکن است کسى را بر کسى ترجیح دهند؛ اما آن درجهى بعدى است.
11/02/1380
+++++++++
دشمن میخواهد اصلاً انتخاباتی برگزار نشود
دشمنان ما مىخواهند اصلاً انتخابات برگزار نشود. چرا؟ براى اینکه بتوانند شاهدى بیاورند که در ایران مردمسالارى و دمکراسى نیست. وقتى ما انتخابات برگزار مىکنیم، حربهى آنها کند مىشود.
19/02/1384
++++++
رأی دادند تا نه بگویند!
اینها هیچوقت دست از بدگویىکردن نسبت به جمهورى اسلامى و هر تشکیلاتى در دنیا که با آن موافق نباشند، بر نمىدارند. اگر مردم ایران در یک انتخابات پرشور شرکت کنند، یکطور حرف مىزنند؛ اگر شرکت نکنند، یکطور دیگر حرف مىزنند ... در انتخابات دوم خرداد سال هفتاد و شش ... رادیوهاى بیگانه گفتند ملت ایران جمع شدند و رأى در صندوقها ریختند، براى اینکه به جمهورى اسلامى بگویند نه! شما را به خدا ببینید! مردم به دعوت رهبرى، نظام و مسئولان آمدند و مسئولى را براى جمهورى اسلامى انتخاب کردند. وقتى که شلوغ بود و جمعیت پاى صندوقها با درصد بالا شرکت کردند، آنطور گفتند؛ در انتخابات شوراها هم که در شهرهاى بزرگ، مخصوصاً تهران، شرکت مردم خیلى پایین بود، باز گفتند مردم شرکت نکردند؛ یعنى به جمهورى اسلامى گفتند نه! بنابراین و به نظر آنها اگر مردم در انتخابات شرکت کنند، گفتهاند نه؛ اگر شرکت هم نکنند، گفتهاند نه! تبلیغات دشمن اینگونه است.
26/09/1382
++++++++++++++
پرت کردن حواس مردم از انتخابات
یکى از راهها هم این است که سعى کنند در ایام انتخابات، سر مردم را به یک چیز دیگرى گرم کنند؛ یک حادثهاى پیش بیاورند، یک ماجرایى درست کنند؛ یک ماجراى سیاسى، یک ماجراى اقتصادى، یک ماجراى امنیتى. البته این هم جزو نقشههاى دشمن است، اما بنده مطمئنم که ملت ایران بسیار بصیرتر و باهوشتر از این است که با یک چنین ترفندهاى خصمانهى دشمنان یا عوامل دشمنان فریب بخورد؛ نه، انشاءاللّه انتخابات باذناللّه، به حول و قوهى الهى، به فضل پروردگار، انتخابات خوب و پرشورى خواهد شد.
19/10/1391
+++++++++++
مقصود دشمن چگونه حاصل میشود؟
مقصود دشمن با این حاصل میشود که انتخابات اولاً سرد برگزار شود؛ مردم بىرغبت باشند، عدهى کمى شرکت کنند، یک عدهاى بگویند: آقا چرا شرکت کنیم؟ فایدهاش چیست؟ ما نمیخواهیم بیاییم. اینها دشمن را خوشحال میکند. ثانیاً نتیجهاى که از صندوقها بیرون مىآید، نتیجهاى باشد که دولت را، به تبع دولت، ملت را به سمت وابستگى بیشتر، به سمت تبعیت بیشتر، به سمت قرار گرفتن در سیاستهاى دشمنان قرار دهد؛ دشمن این را میخواهد.
25/02/1392
نوشته شده توسط :سادات علوی::نظرات دیگران [ نظر]